Oplevelser

Clean sand beach on tropical island with palm tree, also with yacht and airplane on background. Concept for rest, holidays, resort, travel, trip and vacation.

Vi har gennem tiden fået en del oplevelser med vores børn. Vi har selvfølgelig haft nogle dårlige oplevelser, men også mange gode. Vi har på denne side lavet en oversigt over gode oplevelser, som du bør kende til – eller over at prøve alene eller sammen med din familie. Mange af oplevelserne er børnevenlige, men vi har selvfølgelig også aktiviteter og oplevelser som måske henvender sig lidt mere til dig alene eller jer som par.

Husk på hinanden

Det er vigtigt at huske på hinanden, når man er blevet forældre. Ofte glemmer man lidt hinanden i forbifarten, fordi man har travlt med at være forældre. Det kan der

for være vigtigt at planlægge kæresteaftener- eller ture en gang imellem, således at man ikke begynder at kede sig i forholdet eller ægteskabet.

Mange forældre har det med at overdimensiere børn, og glemmer at de også selv har brug for at leve, opleve og tænke på sig selv. Selvfølgelig kommer børn altid i forreste række, men glemmer du dig og selv og dit forhold til din kæreste, kan det alligevel gå ud og børnene i sidste ende, hvis du ikke er lykkelig. Derfor! Hold nu gnist i jeres forhold, dyrk hinanden og livet. At få børn er ikke ensbetydende med, at livet skal være trivielt.

Der er også mange måder, hvorpå man kan involvere børnene i jeres kærestetid som f.eks. på en ferie, hvor I kan grine, opleve og nyde hinandens selskab uden hverdagens kedelige forstyrrelser.

Rejser

Forlystelsesparker og events

  • bonbonland.dk – Forlystelsespark der virkelig kan anbefales
  • Grunkevent – Skal du bruge et event eller en oplevelse? Grunk kan arrangere det for dig!

Særlige begivenheder

Restauranter

Særlige oplevelser

Erhverv

Virtuelt kontor København hos – Adeoos.dk

BNRI

Viktech.dk

Borra-bus.dk – prøv festkørsel her

HRS – Smed i København