Webshops

dreamstime_xl_16842626

Vi har på drømmemoreffekten haft en del gode erfaringer ved at bestille møbler, tøj og accessories over internettet. Vi bruger månedligt flere forskellige webshops og tester løbende en del. Vi har derfor lavet denne side, så du slipper for at besøge de mange tusidenvis af dårlige webshops, der er derude. Det er altså de bedste webshops, som vi selv anvender og derfor anbefaler, som du vil finde her. De er høje på kvalitet og service – så du  ikke skal tænke to gange over at handle hos dem.

Der er både noget inden for tøj og mode, pleje og skønhed, boliginventar, babyartikler og meget meget andet. Har du selv gode råd til hjemmesider, som du synes fortjener lidt opmærksomhed her på siden, så send os en mail med navn på hjemmeside, og så skal vi nok hurtigst muligt tjekke den relevante side ud. Da vi er non-kommerciel, og ikke tager penge eller andre ydelser for at henvise til en anden hjemmeside, er vi meget kritiske i vores tilgang til at linke til andre.

Vægt på god service og kvalitet

For at blive vist på den her hjemmeside, skal man som forhandler have kvalitetsprodukter, konkurrencedygtige priser og en god service. Det uanset om man er en fysisk forhandler eller en webshop. Vi lægger specielt stor vægt på brugervenlige hjemmesider og gennemskuelige priser. Vi kender nemlig begge to godt den ærgerlige følelse, man kan få, når man har shoppet rundt på en hjemmeside og puttet en masse ting i sin indkøbskurv, og til sidst opdager, at den leveringspris, som der stod på forsiden, ikke længere er en realitet. Den er nu fordoblet, fordi du gerne vil have leveret dine produkter inden 14 dage.

Du kan nedenfor se en række af gode og anbefalingsværdige webshops:

Hjemmeside

Lager og opbevaring

Pleje og skønhed

Tøj og mode

Inventar

Håndværk

Babyartikler

Mode

Andet

Møbler