Ja, man tænker sjældent, at man får brug for ZOLL AED hjertestarter. Vi har det jo lidt med at tro, at ulykker ikke kan ske for selv, men det derimod kun for naboen. Sådan har jeg i hvert fald selv haft det, og det ved jeg, at min veninde Kathrine også tænker.

Fornyelig var jeg dog ude for en episode, hvor jeg blev bange og faktisk brug for en hjertestarter. Her var jeg altså virkelig glad for, at jeg havde min ZOLL AED, for ellers ved jeg da virkelig, hvad jeg ville have gjort. Jeg tror heller ikke, jeg tør tænke på, hvad der ville være sket. Det kunne virkelig være gået galt.

ZOLL AED reddede vores aften – og et liv

For en måned siden havde jeg flere af mine familiemedlemmer på besøg, og det havde mine børn selvfølgelig glædet sig enormt meget til. Vi havde både min mor, far, søster og onkel på besøg. Det tegnede til at blive en rigtig hyggelig aften, men så skete der noget vildt ubehageligt.

Min onkel hjalp mig med at vaske op, og vi havde nogle hyggelige samtaler imens. Min onkel rækker så ud efter en bakke med en masse service, og så falder han lige pludselig om. Bum. Så lå han der, helt bevidstløs på gulvet og med en masse smadrede tallerkner omkring sig.

Jeg gik helt i stå i et par sekunder. Jeg kom heldigvis hurtigt til mig selv og løb ud efter min ZOLL AED, som virkelig var min redning i forhold til førstehjælp.

Det er mange år siden, at jeg har fået undervisning i dét, så her blev min ZOLL AED virkelig både min og min onkels redning.

Hvis du ikke allerede har en ZOLL AED, så vil jeg altså anbefale dig at købe sådan en – eller en hvilken som helst anden hjertestarter. For det kan i den grad være en betydningsfuld hjælp i sådan nogle situationer.