Jeg er en mand og jeg kan faktisk godt lide store bryster, hvis de vel og mærke sidder på en kvindekrop – men jeg er altså ikke vild med store bryster, hvis de sidder på en mandekrop. Jeg er ret veltrænet og spiser sundt – men desværre har jeg også lige et par bryster. Jeg vil så gerne have en lækker brystkasse.  Jeg har virkelig prøvet alle mulige slankekure og en masse forskellig træning, men lige lidt hjælper det.

Fedtsugning er løsningen.

Faktisk har det gået mig på i flere år og min omgangskreds ved det godt – altså de tætteste venner og veninder. Så en dag fortalte Katja – min bedste veninde, der er lidt nørdet – mig, at hun havde læst, at mænd kunne få foretaget fedtsugning af deres bryster. Fedt tænkte jeg, så er jeg ikke den eneste, der render rundt med bryster og gerne vil af ned dem.

CPH Plastikkirurgi i København

Katja hjalp mig med at finde frem til CPH Plastikkirurgi i København og vi fik booket en tid til forundersøgelse. Som tiden nærmede sig undersøgelsen havde jeg mest lyst til at aflyse. Jeg prøvede at fortælle mig selv, at så stort var problemet heller ikke og alle mulige andre undskyldninger. Men Katja var sej og tilbød at gå med. Så vi troppede op og krirgen fortalte, at det var et helt almindeligt problem og at der var masser af mænd, der fik foretaget indgrebet. Han forsikrede mig om, at det ikke var nogen stor operation og at jeg ville komme mig forholdsvis hurtigt.

Fantastisk resultat

Jeg tænkte lidt over det i en uges tid og besluttede mig så for, at de der bryster skulle bare væk.

 Så jeg bookede en tid til operation og jeg må sige, at jeg ikke har fortrudt det. Sikke et flot resultat og det var ikke særlig slemt. Selvfølgelig var jeg lidt øm i de første 14 dage, men nu er alt godt og jeg er ikke længere flov over min krop, når jeg klæder om nede i motionscenteret.