Når du skal sælge din bolig, er det vigtigt at have den rette hjælp. Det er fordi der er mange forskellige kriterier der skal dækkes af. Derfor kan du med fordel kigge på at hyre en, med den form for ekspertise. Her anbefaler vi helt bestemt en boligadvokat til jobbet. Boligadvokater handler nemlig til hverdag inden for faget, og er derfor altid på toppen inden for faget. De har også ofte forståelse af markedet du sælger i. Udover deres viden, så er boligadvokater også meget billigere end ejendomsmæglere. Det er fordi de har en fast pris, og ikke tager en provision på salget. Det betyder dog også at du selv skal bruge flere penge på marketing, etc selv.

En boligadvokat med forstand inden for faget

Den del betyder dog mindre i dagens Danmark, da der er mange solide internetsider hvor man kan handle med boliger på. Ydermere, så har vi nu sociale media, som er en gigantisk platform der kan hjælpe utrolig meget med at nå ud til potentielle kunder. Samtidig kan en boligadvokat også give dig rigtig god rådgivning. Det kan være i sammenhæng med f.eks. forældrekøb, eller købsaftalen på selve boligen. Det kan snildt komme dig til gavn, hvis du i marked for en bolig til dine børn. Der kom nemlig en ændring i loven for ikke så langt tilbage. Det gjorde at priserne på boliger steg. Derfor kunne folk der havde købt for deres børn, med fordel tage en snak med en boligadvokat. Det er fordi der er en regel om hvad man minimum kan sælge til, også til familie. Derfor kunne det blive dyre for børnene at købe den af forældrene senere, i stedet for nu, takket være prisstigningerne.

Så hvis du syntes en snak med en boligadvokat lyder som en god idé, så kan du med fordel tage hoppe ind, og læse mere her. Her finder du en masse information på alt omkring boligkøb.