Vidste du, at man kan købe båre buketter on line? Det kom i hvert fald som en stor og glædelig overraskelse for mig. Min onkel døde i fredags og jeg lovede straks at sørge for båre buketten. Typisk mig – som om – jeg ikke har en masse at se til, så signede jeg også lige op på denne her opgave. Jeg var rigtig glad for min onkel, så det har måske også været en væsentlig faktor for at jeg meldte mig frivilligt og helt uden at have tænkt det ordentligt igennem. Jeg er nemlig mor til en lille datter på 3 måneder og stadig meget grådlabil.

Slippe for tårer i butikken

Jeg har simpelthen så let til tårer – det har jeg altid haft – men det er blevet meget værre efter fødslen. Oven i det, så holdt jeg uendelig meget af min onkel, så jeg er simpelthen så ked af det. Egentlig vil jeg have det rigtig dårligt med at stå nede hos blomsterhandleren med tårer i øjnene og vælge blomster og bånd samt form på båre buketten, så ved nærmere eftertanken var jeg faktisk ved at fortryde, at jeg havde meldt mig frivilligt. Stor var min glæde derfor, da jeg opdagede, at man kan bestille båre buketter on line hos Design Flower.

Gå on line imens baby sover

Jeg sad I eftermiddags og surfede rundt og faldt som sagt over Desig Flowers hjemmeside. I løbet af ganske kort tid fik jeg bestilt en stor og smuk båre buket i creme farver. Jeg kunne faktisk vælge mellem mange forskellige farver og størrelser. Det var dejligt at kunne sidde i hel ro og mag og kigge på blomster og mindes og knibe en tåre uden at blive genert. Det hele blev klaret, imens baby sov. Jeg slap for at pakke hele bilen med barnevogn, etc. En ekstra bonus var, at jeg undgik at en sød blomsterhandler skulle opleve mig med tåre. Det kan helt klart anbefales, hvis du skulle være så uheldig at komme i en lignende situation.