Jeg har en skøn skøn veninde, som jeg har kendt næsten hele mit liv. Vi gik i børnehave sammen og har fulgtes ad hele vores liv. Nu er min vidunderlige hjerteveninde blevet mor til den yndigste lille pige og jeg vil så gerne give hende en helt unik gave. Den skal være anderledes og dybtfølt og virkelig vise, at hun betyder meget for mig. Jeg kunne selvfølgelig godt købe en nuttet lille bamse og den ville sikkert også vække glæde, men det er måske ikke så kreativt og unikt. Jeg har virkelig spekuleret længe og er kommet frem til, at det skal være et lille smykke – men igen – det skal være lidt utraditionelt. Ikke fordi der er noget galt i at købe et lille hjerte, men det er bare ikke så kreativt. I min søgen på nettet faldt jeg over Noell Elises spændende hjemmeside med smykker til børn og jeg blev straks betaget af de smukke krystaller.

Jeg må tilstå, at jeg altid har syntes at krystallerne var flotte at iagttage, men jeg har ofte tabt overblikket, når jeg stod og kiggede på alle de forskellige sten. Hvilken krystal skal man vælge og hvilke kriterier skal man vælge ud fra. Ofte er jeg gået ud af butikken igen uden at have købt noget eller også har jeg valgt en sten, blot fordi jeg syntes, at den var smuk.

Det var en helt anderledes oplevelse inde på Noelle Elises s hjemmeside. Hun har simpelthen en kategori, der hedder ”Smykker” – ”Børn”. Hun har lavet en rigtig god beskrivelse af hver enkel krystal samt en form for skema, der giver et overblik over egenskaberne.  

Jeg har valgt en Chakra ‘Solar Plexus’ halskæde til børn, der består af Tigerøje samt rav. Halskæden i sig selv er virkelig fin med et flot spil – og ikke nok med det, så handler Chakra ‘Solar Plexus’ om:

  • Selvværd
  • Indre styrke
  • Handlekraft
  • Tro på egen kunne

Det er da bestemt nogle skønne værdier at have med i bagagen – ikke mindst for en lille pige, der er på vej ud i livet. Jeg har lige modtaget pakken fra Noelle Elise og den var smukt pakket ind og man kunne slet ikke se, at indpakningen var skabt af 100% genbrugsmateriale. Jeg glæder mig så meget til at forære gaven til den lille pige og kan slet ikke vente.