Som indehavere af drømmemoreffekten.dk er det selvfølgelig et must for os at deltage i alt, hvad der blot dufter det mindste af babygylp og det, der er værre for at kunne guide jer godt gennem den uoverskuelige babyjungle af messer. I dag skal det derfor handle om vores oplevelse af et eventfirma i København, som stod for afvikling af en helt exceptionel babymesse i københavnske Forum på Frederiksberg.

Som gifte mødre har vi tidligere stiftet bekendtskab med Event Republic, da vi deltog i deres stort anlagde bryllupsmesse i Royal Arena for et par år siden. Vi stod begge to overfor at skulle planlægge vores bryllupper, og vi manglede lidt inspiration i forhold til at gøre disse begivenheder til noget lidt ud over det sædvanlige – man vil jo gerne dupere bryllupsgæsterne, når man nu endelig har muligheden for det og pengene til det. Disse historier vil vi fortælle om en anden dag, for dagens blog skal handle om det professionelle eventfirma i København og deres fantastiske babymesse i Forum på Frederiksberg forleden.

Eventfirma i København skaber hype omkring alternative babysutter

Det var ikke til at se, at babytemaet var en ny opgave for det eventfirma i København, som tidligere har brilleret med bryllupsmesser. Alle de kendte babymærker var tilstede og havde selvfølgelig hver deres bod med alt, hvad en mor og en baby kan ønske sig allerede fra før, din baby er født. Der var også spændende foredrag om alt lige fra bæredygtig produktion af bleer og alternative natursutter til hvordan ammer du din baby bedst, og hvilken forskel det gør, at din baby har motorisk korrekt legetøj.

Det var tydeligt at se, at disse foredrag med efterfølgende spørgerunde, som det københavnske eventfirma i København havde arrangeret, var det helt store trækplaster, for nybagte mødre og mødre in spe har jo trods alt masser af spørgsmål, som selv sundhedsplejersken ikke altid kan svare på. Det gjaldt især de nye alternative natursutter, som er lavet af bambus, der opløser sig selv, når baby ikke gider at bruge sut mere.

Der var også smagsprøver på babymos i alle afskygninger – både af frugt, grønsager og så den veganske variant – det sprang vi nu over, for dér har vi været, og heldigvis for det. Men for nybagte mødre er smagsprøver, sådan som det pågældende eventfirma i København havde arrangeret det, nu en god mulighed for at få testet på egen krop, hvad det er man putter i munden på sin lile guldklump.

Eventfirma i København leverer flot babymesse med kendte og farverige balloner  

Ja, vi skal jo ikke glemme at nævne, at det kække eventfirma i København havde tænkt lidt ud af boksen og hevet en hel del kendte med som trækplaster til den babymesse i Forum. Det gik rent ind hos de vordende mødre, som ivrigt slubrede alle smarte fif og tricks til sig, selv om ikke alle råd måske var lige gangbare. Men så længe de kommer ud af en mund hos en kendt, der går rundt med en farverig ballon, så lyder det ofte lidt mere troværdigt, selv om det måske ikke er det.

Men troværdige, dét er det professionelle eventfirma i København med deres indsats, som imponerede med en ekstravagant og absolut godkendt babymesse i Forum. Vi glæder os allerede til næste år!