Går du rundt med en kreativ side, som du gerne vil leve ud? Og vil du samtidig gerne have mere frisk luft? Så skal du læse med her! Ravjagt kan nemlig kombinere de to ting i en og samme hobby – du går på stranden og finder rav, samtidig med at du nyder naturen og den friske luft, og det rav du finder, kan du bruge til kreative projekter, der kræver fordybelse. Eksempelvis til smykker og brugskunst. Det er dog ikke altid lige nemt at finde rav på stranden, og ofte kræver det en god portion tålmodighed.

Vi vil gerne hjælpe dig med at komme godt fra start med din nye hobby. Derfor kommer vi her med en rigtig god anbefaling, der med sikkerhed vil forbedre dine chancer markant.

Køb en ravlygte & find mere rav

Det er selvfølgelig sjove at have en hobby, som man rent faktisk får et udbytte af. Med en professionel ravlygte, har du et bedre udgangspunkt for at finde rav på stranden, som du kan bruge til dine kreative projekter. Men hvordan fungere en ravlygte?

En ravlygte bruges, når mørket er faldet på. Du skal alts vente med at tage på stranden til omkring solnedgang. Brug det første stykke tid til at nyde solnedgangen og de fredelige omgivelser, og når mørket er faldet på, kan du tage ravlygten frem. Her vil den udsende et ultraviolet lys, som vil få ravklumperne til at lyse op i mørket, så du på den måde kan kende forskel på dem fra almindelige sten. Med en ravlygte er du kort fortalt sikker på, at det er rav, du får med dig hjem.

Hvor kan jeg købe ravlygter?

Hos ravfund.dk har de et stort udvalg af forskellige ravlygter af højeste kvalitet. Der er i mange forskellige prisklasser, så uanset om du er nybegynder eller erfaren ravsamler, er der en lygte, der passer til dig. Se dem alle sammen her.